ONDERZOEKBOEK workshops

Jongerenworkshop

Eind mei start er een jongerengroep (van 16-23 jaar) in wijkcentrum 360 Celsius in Woensel West, Eindhoven. We gaan samen ontdekken hoe het onderzoekboek hen kan helpen te groeien in creatief denken, in creatief schrijven, in tekenen en vormgeven. Alles rondom hun eigen wens-droom-plan. Of juist het ontdekken van een doel om naar te streven.

OnderzoekboekProeverij

Voorzichtig (in kleine groep) start ik weer een OnderzoekProeverij speciaal voor leerkrachten, pedagogische medewerkers of mensen die kinderen anderszins begeleiden. We gaan werken in een eigen ONDERZOEKBOEK (dat je zelf meebrengt bijvoorbeeld een blanco dummy of een schetsboek waar je al in werkt). Je kunt casussen inbrengen vanuit je (onderwijs) praktijk. Dan gaan we in co-creatie op zoek naar prachtige oplossingen. De middagen zijn bedoeld om te ontdekken hoe je zelf een plan/wens/droom in gang zet. Maar ook hoe je dit kunt vertalen of toepassen met je leerlingen. Je doet tegelijkertijd allerlei creatieve ideeën op en verkent diverse beeldende technieken. Inspiratievolle middagen, ook omdat ze georganiseerd worden in Het Handvaardigheidslokaal, dat daarvoor speciaal is ingericht.

Aanmelding via mail: marijke @ marijkeliefting.nl

Data: 3 zaterdagmiddagen 29 mei, 5 juni, 12 juni van 13.00 tot 17.00 uur

Kosten: 150 euro

PrintProeverij bij KunstLokaal, Gemert

marlief

All posts

No Comments

Leave a Reply

×