Handleiding Werken met een ONDERZOEKBOEK

In 2017 maakte ik deze handleiding, in tijdschriftvorm. Het is geschreven voor leerkrachten en voor iedereen die kinderen heeft of met hen werkt. In 2019 plaatste onderwijsblad Praxisbulletin er een artikel over.

De Handleiding kan je helpen om op te starten met de gewoonte van het werken in een blanko boek. Om te ervaren wat het is om je gedachten vorm te geven. Opdat je daarna deze kennis kunt delen met de kinderen die je begeleidt.

In de Handleiding wordt dieper ingegaan op het waarom van een OnderZoekBoek maar ook vind je er praktische opdrachten om direct mee aan de slag te gaan. Er staan interviews in en informatie die verwijst naar andere bronnen.

Reactie op het magazine:

Ik word er heel blij van om te ontdekken dat er meer mensen zijn die denken en doen zoals ikzelf! Zo grappig om in jouw boek veel te herkennen van wat ik zelf ook al jaren in de praktijk probeer te brengen. Herkenning alom en ook nog fijne nieuwe inzichten. Leuk hoe het als tijdschrift is vorm gegeven. Heerlijk helder en overzichtelijk. Ik ga hem zeker aanraden in mijn omgeving.

De prijs van de handleiding is 19 euro inclusief verzendkosten binnen Nederland (porto is 4,04 euro).

Voor België zijn de verzendkosten 8,25 euro, voor hen die daar wonen is de prijs 23 euro.

Bestellen

Je kunt de Handleiding ‘Werken met een Onderzoekboek’ weer bestellen !

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt een mail met instructies.

Bestel jouw OnderZoekBoek
Dan kan ik je bereiken, mocht er iets niet goed gaan.
Vul het gewenste aantal in.
marlief

All posts

1 Comment

  • Geurt Jan 1 juli 2020 at 09:47

    TOP boek!

  • Leave a Reply

    ×